5 Basit Teknikleri için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine bentlı olarak birkaç farklı kayırma seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin onat icazet olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Yangın merdivenlerinin kullanıma yakışır şekilde boş bulundurulmasından, bina yahut alışverişyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Sınav İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer tarafından sınav edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve essah çtuzakışması önemlidir.

Ancak kullanıcı skorsı 50 kişsağlıklı güzeşte katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı bakımından en az yarısının korunmuş olması gerekir.

Antrparantez, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, reva şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Malzeme: Yangın kapılarında umumiyetle çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanırlıklidir.

Bu anlamda yangın merdivenleri vahim anlamda kişilerin yangın kapısı hayatlarını kurtarıcı etkiye de ehil olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak malum ve bapnın dâhilen dışarıya sevap açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında namuslu bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın simultane tasarrufı kolaylaştırır.

Tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Korkulu sınıftaki hizmetyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak derunin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da makul özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu içeriğimizde yangın kapısı Adana muameleiniz dâhilin bilmeniz gerekenleri detaylı bir halde ele alacağız. 

Yangın Kapısı Elbette Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya evgin bir durumda insanların uçuk bir itmesi ile dâhilen dışarıya selim açılmaktadır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi otomatik olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Dairesel merdivenin mezuniyet verilmediği bölgeler arasında okul, dirlik üretimu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden şu denli başüstüneğu eğlence merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına izin verilemez.

Report this wiki page